Τι να δωρίσω στο παιδί μου; Ένα μασελάκι!

Οι γονείς προσπαθούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των παιδιών τους και να τους προσφέρουν το καλύτερο δυνατό ως παρακαταθήκη για το μέλλον. Πολλές φορές αναρωτιέστε τι δώρο να τους προσφέρετε και μάλιστα επιθυμείτε να τους προσφέρετε κάτι χρηστικό που να έχει αξία στη ζωή τους. Τι ποιο ανεκτίμητο λοιπόν από μία επιτυχημένη ορθοδοντική θεραπεία; Τα μασελάκια και τα σιδεράκια λοιπόν είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός στο παιδί του. Τα μοντέρνα σιδεράκια και τα μασελάκια που βγαίνουν πλέον σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων δεν είναι θέμα ταμπού και είναι περιζήτητα από τα παιδιά και τους εφήβους όσο ποτέ!

Τα μασελάκια που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες είναι ευκολοφόρετα και είναι σχεδιασμένα ώστε το κάθε μασελάκι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Κάθε παιδί θα ήθελε ένα μασελάκι που να απεικονίζει τους αγαπημένους του ήρωες ή το αγαπημένο ζωάκι του. Τα μασελάκια σε αυτή τη μικρή ηλικία λειτουργούν προληπτικά ώστε να μη χρειαστεί αργότερα μια μακρόχρονη , επίπονη και χωρίς καλά αποτελέσματα ορθοδοντική θεραπεία.

maria-tsimpoyki-modern-orthodontics_kis (1)

Το αστραφτερό χαμόγελο με υγιή και ίσια δόντια δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Τα ίσια δόντια εκτός από το αισθητικό τους πλεονέκτημα, προσφέρουν στα παιδιά αυτοπεποίθηση και αυτό αντανακλά και στον περίγυρω τους. Αυτός είναι ένας αξιοπρόσεκτος λόγος για να δωρίσει κάποιος στο παιδί του μία ορθοδοντική θεραπεία.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε στο παιδί σας μη διστάσετε να σκεφτείτε μία επίσκεψη στον ορθοδοντικό!