Το Ιατρείο

 

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές μέθοδοι. Παρακολουθούμε συνεχώς επιστημονικά συνέδρια και την συνεχώς ανανεούμενη βιβλιογραφία. Στόχος μας είναι να μένουμε στο επίκεντρο των εξελίξεων και οι ασθενείς μας να μη στερούνται στο ελάχιστο από τη νέα τεχνογνωσία.

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον ώστε μια ορθοδοντική θεραπεία να αφήνει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Από κάθε ασθενή που επισκέπτεται το ιατρείο μας λαμβάνονται τα απαραίτητα διαγνωστικά μέσα και κατόπιν ανάλυσης των διαγνωστικών στοιχείων καταστρώνεται ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Στόχος του ιατρείου μας είναι η παροχή ορθοδοντικών υπηρεσιών αλλά και ενός ευχάριστου και υγιεινού περιβάλλοντος. Το πρωτόκολλο αποστείρωσης μας τηρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Τα υλικά και αναλώσιμα που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσεως. Τα εργαλεία αποστειρώνονται στον πλέον υπερσύγχρονο αυτόκαυστο κλίβανο Class B που διαθέτει το ιατρείο. Κάθε φορά που αλλάζει ο ασθενής, η οδοντιατρική καρέκλα αποστειρώνεται και προετοιμάζεται ώστε να υποδεχθεί τον επόμενο ασθενή. Τα ζητήματα υγείας και αποστείρωσης δεν επιδέχονται κανενός είδους υποχωρήσεις και παραλείψεις και αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο στο ιατρείο μας.